Merkkleding

Less is more

juni 13, 2017

Als man ben je doorgaans geen heel grote fan van winkelen. Wanneer er kleding gekocht moet worden voor het nieuwe seizoen ben je daar dan ook het liefste zo snel mogelijk mee klaar. Jij houdt er niet van om een kast vol flodderige kledingstukken te verzamelen. Liever heb je een paar kledingstukken die je door de week kan combineren. Je loopt er graag smaakvol bij zonder dat je daar al teveel moeite voor moet doen. In dat geval is het goed om je tot één merk te behouden bij het kopen van je kleren. Het mannenmerk PME legend staat garant voor kwaliteit die meerdere seizoenen mee gaat. Een aanrader dus als je het ons vraagt.

De cowboy stijl ontgroeid

In het verleden dacht je bij PME nog aan de reclame met de cowboy met een sigaret in zijn mond. De kledingstijl ging niet verder dan een houthakkershemd of een overhemd. Tegenwoordig is dit merk met zijn tijd mee gegaan. Je koopt nog altijd unieke kledingstukken want aan de uitvoering wordt nog steeds genoeg aandacht besteed. De prints zijn eigentijds maar niet opdringerig. De kwaliteit is goed en de kleding kan tegen een stootje.

Weet waar je winkelt

We zeiden het al; kledingwinkels in een winkelstraat zijn doorgaans niet jouw favoriete hangout. Liever ga je naar een elektronicawinkel toe. Wil je merkkleding van jouw smaak, dan kan je die ook maar het beste online bestellen. Samen met je vrouw of vriendin scoor jij mooie kledingstukken en doordat er zo’n ruim aanbod is aan webwinkels kan je rustig de prijzen vergelijken. Wachten tot de uitverkoop hoeft niet meer. We gaan er vanuit dat je daar ook niet echt een voorstander van bent. Het is dan ook goed om de aanbiedingen op het internet in de gaten te houden. De postbode doet het werk voor jou, en jij hebt tijd over voor het leven.